Dine spørgsmål er vigtige for os – her vil du finde et par af de mest almindelige.

Hvorfor har I ikke den samme menu som f.ex. KFC i USA?

Vi på KFC prøver altid at tilpasse menuen efter de lande som vi findes i. Vi søger inspiration fra lokal madkultur og trender som skifter med tiden. Hold øje med vores hjemmeside og Facebook vedrørende eventuelle produkt-opdateringer.

Findes der ikke nogen grillede kylling alternativ?

Vi har i øjeblikket ingen grillede produkter på menuen.

Kommer jeres kyllingestykker frosne og færdigpanerede fra en fabrik, lige til at varmes op?

Nej, vores kylling, leveres ferske til restauranterne hvor vi håndpanerer dem lige før de serveres til vores kunder.

Hvor kommer jeres kyllinger fra?

Vores kylling produkter kommer fra Holland.

Hvorfor bruger I ikke dansk kylling?

Det er vores aspiration at bruge dansk kylling i vores restauranter her i Danmark. Dog findes der desværre ingen kylling leverandører i Danmark på nuværende tidspunkt som opfylder KFC’s specifikationer og kvalitetskrav. Hvis det bliver muligt for os i fremtiden at benytte os af dansk kylling som følger KFC’s krav så kommer vi selvfølgeligt overveje dette.

Jeg er urolig for jeres dyrevelfærd, bland andet på grund af halal. Hvordan ved jeg at jeres kyllinger bliver behandlet godt?

KFC er en restaurantvirksomed og laver ingen egen kyllingeavl eller kyllingeslagt. Vores kylling leverandør følger alle EU-lovkrav med hensyn til dyrevelfærd, KFC har desuden et internt kontrolsystem som er meget strengt hvad angår dyrebehandling.

Hvordan søger jeg arbejde hos jer?

Send dit CV og ansøgning til job@kfc.dk, husk at mærke på toppen af mailen hvilken restaurant du søger til 😉

Hvor skal jeg sende min feedback eller klage over et besøg hos KFC i Danmark?

Hvis du har haft en oplevelse på KFC og vil giv os ris eller ros? Gå til www.kfc-dinmening.dk, udfyld formularen og få 15% i rabat på dit næste besøg. Vi glæder os altid til at høre fra jer og hjælpe hvis der skulle være noget der har skabt utilfredshed. Du kan også kontakte os på Facebook vedrørende feedback, spørgsmål, ris eller ros.

Hvor vil I åbne den næste KFC restaurant?

Vi er altid på udkig efter nye placeringer at åbne på, dog er processen fra planering til faktisk åbning rimelig lang. Når tiden kommer annoncerer vi først på vores Facebook profil (link på bunden af siden til højre) og så her på hjemmesiden.

Hvor kan jeg se jeres Smiley rapporter?

Der skal findes et link til vores Smiley rapporter på toppen af siden, også under ”Restauranter” skal der findes links til hver restaurant. Hvis dette ikke virker kan I gå in på www.smiley.dk og søg på ”KFC”.

Hvilken type af olie bruger KFC Danmark?

Vores olie er en blanding af solsikkeolie (55%) og rapsolie (45%).