- KFC

Hot Wings Torsdag er tilbage!

Du får 15 håndpanerede & frisklavede Hot Wings til kun 55kr.

Gælder 17. Okt – 21. Nov 2019, i alle vores restauranter.

 

Hvad betyder det at Hot Wings er håndpanerede? Det er et spørgsmål, som vi rigtig gerne vil svare på.
Kyllingen er essentielt for KFC, det var hvad Colonel Sanders startede med, og det er hvad vi den dag i dag stadig tilbyder vores gæster. Det er en del af KFC DNA. Derfor mener vi, at kyllingen der bliver serveret hos KFC fortjener ekstra kærlighed under tilberedningen. Når vi håndpanere vores kylling betyder det, at hver restaurant benytter fersk kylling og blander det med Colonel Sanders hemmelige opskrift med 11 herbs & spices. Derefter går stegningen i gang! Dette er en proces, som vi går igennem hver eneste dag, og i hver butik.

Håndpaneringen af kylling gælder alt vores kylling i restauranten. Dvs. selv når du bestiller en Zinger burger eller hvilken som helst kylling burger i KFC, så kan du være sikker på, at denne er blevet håndpaneret i den restaurant, som du har købt din burger i.

Sidst vi havde 15 Hot Wings for 55 kr. kørende blev den taget rigtig godt imod! Derfor har vi valgt at gentage vores kampagne. Denne gang gælder kampagnen de næste 6 torsdage. Sidste torsdag hvor du kan gøre brug af denne kampagne er den 21. november 2019.