Kategori: Køkken
Type: Fuldtid
Placering: Horsens

Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores team.

KFC leder efter fuldtidsmedarbejdere til at fylde rollen som køkkenmedarbejder. 

Hos KFC tilbereder vi friskt vores kyllingeprodukter fra bunden, flere gange dagligt i alle vores restauranter, så vi kan leve op til de samme høje standarder som Colonel Sanders satte i sin tid. Derfor indebærer rollen som køkkenmedarbejder, at du er villig til at tilberede vores produkter med kærlighed, så vores gæster får den bedst mulige oplevelse. Når du starter sørger vi for at du som det første får en grundig oplæring i alle procedurer, fra tilberedning af vores kyllingeprodukter til at opretholde vores høje standarder af rengøring og hygiejne i køkkenet.

Som ansat i KFC bliver du ikke bare en del af en arbejdsplads, du bliver en del af et fællesskab hvor vi stræber efter at alle vores medarbejdere får en sjov og spændende arbejdsdag. 

Som medarbejder i KFC har du mulighed for at udvikle dig både personligt og professionelt. Hvis du ønsker at udvikle dig inden for KFC, tilbyder vi løbende kurser så du kan arbejde dig op af karrierestigen til for eksempel vagtleder, assisterende restaurantchef, restaurantchef eller distriktschef.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Konkurrencedygtig løn, med feriepenge og pension i henhold til hovedoverenskomsten for hotel- restaurant- og turisterhverv. 
  • En sjov hverdag med en stor variation af arbejdsopgaver, så du aldrig kommer til at kede dig.
  • Fleksible arbejdstider, så der også er plads til fritid og familie.
  • En multikulturel arbejdsplads med søde kollegaer.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx