Kategori: Shift Leader
Type: Deltid
Placering: Tilst

Vi søger motiverede og servicemindede medarbejdere, der har lyst til at blive en del af vores team.

KFC leder efter deltidsmedarbejdere til at fylde rollen som vagtleder. Som vagtleder er du en del af ledelsen, og har dermed ansvaret for en gnidningsfri drift af restauranten. Dine ansvarsområder inkludere blandt andet:

  • At du er en høflig vært, der yder en ekstraordinær service og sørger for at ingen kunder forlader restauranten utilfredse.
  • Du sikre at vores produkter lever op til vores brand standarder.
  • Du er en leder men ikke mindst en teamplayer, der sørger for at holde sammen på dit team og motivere dem, så i sammen kan give vores kunder en uforglemmelig oplevelse. 

Et job hos KFC handler om at servicere vores gæster på en energisk, nærværende og personlig måde, så vores gæster får den bedst mulige oplevelse, og det er dit job at sørger for at disse mål bliver opnået. Når du starter sørger vi for, at du som det første får en grundig oplæring i alt fra procedurer, til hvordan du skaber gode øjeblikke for vores gæster.

Som ansat i KFC bliver du ikke bare en del af en arbejdsplads, du bliver en del af et fællesskab hvor vi stræber efter at alle vores medarbejdere får en sjov og spændende arbejdsdag. 

Som medarbejder i KFC har du mulighed for at udvikle dig både personligt og professionelt. Hvis du ønsker at udvikle dig inden for KFC, tilbyder vi løbende kurser så du kan arbejde dig op af karrierestigen til for eksempel vagtleder, assisterende restaurantchef, restaurantchef eller distriktschef.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Konkurrencedygtig løn, med feriepenge og pension i henhold til hovedoverenskomsten for hotel- restaurant- og turisterhverv. 
  • En sjov hverdag med en stor variation af arbejdsopgaver, så du aldrig kommer til at kede dig.
  • Fleksible arbejdstider, så der også er plads til fritid og familie.
  • En multikulturel arbejdsplads med søde kollegaer.

Apply for this position

Allowed Type(s): .pdf, .doc, .docx