Colonel's Original Recipe

FINGER.LICKIN'.GOOD
Bestil her

Ligesom den danske sommer, så er vores Original Recipe noget helt særligt, man ikke finder andre steder. Derfor hylder vi denne sommer opskriften, der lagde grund for KFC som vi kender det i dag. Original Recipe blev opfundet af Colonel Sanders i 1940’erne, og er i dag verdenskendt for den unikke smag som du kun finder hos KFC. I dag bruger vi stadig den samme opskrift til at håndpanerer vores kyllingestykker hver eneste dag i alle vores restauranter.

Colonel Burger

Vores Colonel Burger er en klassiker på vores menukort. Den byder på KFC Dressing, frisk salat, tomat, en skive Cheddar ost og en 100% kyllingefilet håndpaneret i Colonel Sanders’ Original Recipe, serveret i en luftig sesambolle.

Original Recipe Twister

En original oplevelse med et twist. Original Recipe Twister kombinere vores Original Sauce med Colonel Sanders’ 11 hemmelige krydderier og urter, frisk salat, tomat, en skive cheddar ost, og en 100% kyllingefilet, håndpaneret i Colonel Sanders’ originale opskrift, rullet i en ristet hvede tortilla.

 

Original Recipe Mix Bucket
Smag på Colonel Sanders’ originale opskrift med vores Original Recipe Mix Bucket. Her får du 4 Originale Kyllingestykker og 10 Filet Bites, som begge er håndpaneret i Colonel Sanders’ hemmelige 11 krydderier og urter. Som tilbehør får du også 2 valgfrie tilbehør og 2 Original Recipe Dips. Perfekt til deling!

Coconut Milkshake
Tag med på en fortryllende smagsoplevelse med vores nye Coconut Milkshake. Lad dig forføre af den silkebløde konsistens, og en eksplosion af forfriskende kokos. Forkæl dig selv med sommerens måske bedste milkshake, inden det er for sent!

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!