Crispy.Spicy.Yummy

Vi sætter temperaturen op!
Bestil her

Den legendariske Tower Zinger Burger fra KFC vender tilbage til Danmark! Din favorit burger kan nu bestilles hos din nærmeste KFC!

Man kan næsten ikke snakke om skyscrappers og skylines uden at nævne Tower Zinger Burgeren!

Det er Crispy, Spicy og Yummy!

Spice dit KFC måltid!

Tower Zinger Burger 

Vi er stolte af endnu engang at kunne lancere den legendariske Tower Zinger burger til det danske marked. Tower Zinger har opnået popularitet på verdensplan, bl.a. som bestseller i Storbritannien, så vi er sikre på at du ikke vil blive skuffet! 

Tower Zinger er en opgradering af vores populære Zinger Burger, med en lækker 100% kyllingefilet Zinger, sprød hashbrown, en skive cheddarost, og spicy 2HOT4YOU sauce.

 

Zinger Burger 
Zinger Burgeren blev introduceret til KFC’s menu i 1984, og er i dag vores nr. 1 bedstsælgende burger. Den er simpel men ikke mindst fuld af smag. Med 100% kyllingefilet, der er marineret og paneret i en krydret blanding, sprød icebergsalat og vores klassiske KFC Dressing har du opskriften på den perfekte spicy burger.

 

Hot Wings® Bucket for 2
Vores populære Hot Wings®, er det ultimative valg hvis du ønsker fried chicken med et lille kick. Over årene er de blevet et vores mest populære produkter, i forbindelse med det har vi besluttet at lave et ekstra godt tilbud til jer der elsker vores spicy Hot Wings®! 

I vores Hot Wings® Bucket for 2, får du 12 sprøde Hot Wings og 2 store pommes. Vores Hot Wings® bliver paneret friskt hver dag i alle vores restauranter, de er marineret i en krydret marinering, og ligeledes bliver de paneret i en krydret panering.

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!