Hot Zinger

Vi sætter temperaturen op!
Bestil her

Året er 1984 og vi befinder omkring 10 km fra den Venezuelaske kyst. Nærmere bestemt Trinidad & Tobago. Det er nemlig endnu et år hvor der blev skrevet KFC historie.

Den varme temperatur, kultur og miljø har været en kerne inspiration for, hvad der senere har vidst sig at være en af vores mest anerkendte burgere. Det var her hvor Zinger burgeren blev introduceret.

Siden har denne hotte Zinger burger vidst sig at være yderst populær for alle vores markeder og i særdeleshed Danmark

En del af KFC siden 1984

Vi har derfor valgt at fejre vores Zinger. Den fortjener en hyldest for at være en del af KFC i alle disse år. Der findes ingen burgere som den. Og vi er ret overbeviste om, at du vil være enig, hvis du smager den.

KFC sætter temperaturen op! 

Vi går ekstra Hot!

Zinger Burger 
Burgeren som har været en del af menuen siden 1984, og vores mest anerkendte burger. Særligt i Danmark har vores gæster i en længere periode taget rigtig godt mod den!

Det synes vi fortjener en fejring! Derfor har vi i en begrænset periode sat vores signatur Zinger burger ned til kun 30 kr.

Fire Zinger Burger 🔥🌶
For dig der gerne vil gå en tand højere op i temperatur. Vi har givet Zinger et lille twist med vores signatur Supercharger Sauce, som gør det lidt stærkere og 1x cheddarost.

 

Hot & Crispy Bundle 🍗
Bucket bør altid være en del af KFC. Derfor har vi også sammensat en yderst sprød bundle til dig.

6x sprøde Hot Wings, 6x lækre Crispys, 2x Supercharger Dips, 2x Chili Cheese Burgers og 2x Store Pommes. Det perfekte match for 2 personer!

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!