Let's Get Crispy

Bestil her

I denne periode sætter vi fokus på Crispy Strips og Twister Wraps.

Hvad har disse ting til fælles? Jo, Crispy Strips er vores lækre og sprøde filet strimler som er perfekte til at dyppe i alverdens dips, men de er også hovedingrediensen i vores Twister Wrap. Men hvad der er endnu vigtigere er at du nemt kan tage dem med på farten, for eksempel til en picnic i parken.

Lets Get Crispy!

For det bedste øjeblik!

Twister

Vores Twister Wrap er en fast del af vores menu, men det gør den ikke mindre interessant! Den er lettere end for eksempel en burger, hvilket gør den til det perfekte valg hvis du vil have noget lidt lettere. 

Vores Twister består af en blød hvede tortilla, med salat, friske tomater, peber mayo og 2 sprøde Crispys.

BBQ Twister 
Ud over vores klassiske Twister Wrap introducere vi i denne periode en ny Twister med et “Twist”. Den nye Twister består af en blød hvede tortilla, med frisk salat, rødløg, cheddar ost, vores klassiske BBQ sauce og 2 sprøde Crispys.

 

Dips Bucket for 2

Der er ingen Crispys uden dips! Derfor introducere vi Dips Bucket for 2. Dips Bucket for 2 indeholder 10 sprøde Crispys, 2 store pommes og hele 8 dips!

Dips Bucket for 2 er det perfekte valg til dig der elsker at dyppe og dele – Sharing is Caring.

Brug for at køle ned?

Ny Milkshake i begrænset periode!

Coconut Milkshake

Trænger du bare til at blive kølet ned? I en begrænset periode kan du bestille denne nye eksotiske milkshake med smag af kokos.

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!