Spicy Crispy Zinger

Bestil her

Vi skruer op for varmen.

Zinger familien er netop blevet udvidet med en ny burger, og den er intet mindre end hot. Vores Zinger produkter har en lang historie i KFC som nogle af vores mest populære og hotte produkter på menuen. Hemmeligheden bag den stærke success er kærligheden der bliver lagt i hver eneste Zinger Filet og Hot Wing®. Vores Zinger produkter bliver tilberedt friskt hver dag i alle vores restauranter hvor produkterne bliver marineret i en stærk chili marinade og herefter paneret i en krydret blanding der giver den perfekte kombination af sprød og spicy.

Zinger Burger

Vores Zinger Burger er vores bedst sælgende burger og har været det siden den blev introduceret på menuen i 1984. Hovedelementet i Zinger Burgeren er den sprøde og spicy Zinger Filet bestående af en 100% kyllingefilet, placeret i en luftig sesambolle, sammen med frisk salat og KFC Dressing. Spicy, simpelt og uimodståeligt.

SuperCharger Zinger

Supercharger Zinger Burger er en hot opgradering af vores klassiske Zinger Burger, og er perfekt til dig der elsker stærk mad. Den nye Supercharger Zinger Burger indeholder den samme sprøde og spicy Zinger Filet, kombineret med vores spicy Supercharger Sauce, frisk salat og en skive cheddar ost. Den er intet mindre end spicy. 

 

Hot Wings ®

Ikke lige i burger humør? Så har vi selvfølgelig også vores legendariske Hot Wings® på menuen. De er lige så spicy og lækre som vores Zinger Filet, da de ligger i den samme marinade og bliver vendt i den samme panering. Vores Hot Wings® fås både som menu, og som Bucket hvis i skal dele.

Pssst.. Vores Hot Wings® er også et oplagt valg som tilbehør til din menu hvis du er ekstra sulten.

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!