Story time!
Bag kulisserne hos KFC og hvordan vi er nået hertil.
Det hele begyndte i kentucky!
Det hele startede mere end 80 år siden, hvor en kok kreerede en opskrift på bagsiden af sin køkkendør. En spændende blanding af hemmelige urter og krydderier, som snart viste sig at blive verdenskendt, blev kradset ind i træet på døren. Kokkens navn var selvfølgelig Colonel Harland Sanders, som nu lægger navn til verdens mest populære kyllinge restaurantkæde, KFC, der naturligvis stadig bruger den samme gode, gamle Original Recipe.
det Danske eventyr
Startede i Danmark i 1973, hvor vi åbnede vores første restaurant i Aarhus. Nærmere bestemt Nørre Alle 30. I dag har vi 6 restauranter i Storkøbenhavn, 2 i Odense, 1 i Herning, 1 i Vejle og 1 i Tilst (Aarhus).
I 2022 er der omkring 24.000 KFC restauranter i verden fordelt på over 145 lande. Og ved du hvad? Der er står stadig en kok i hvert eneste af vores køkkener rundt om i verden, som brænder for at lave de bedste, lækreste familiemåltider, der kan fås til meget overkommelige priser.
11 herb & Spices
Vi er passionerede om altid at servere vores kunder friske måltider med en fantastisk smag, hvoraf hovedingrediensen selvfølgelig er Colonels blanding af 11 urter og krydderier. Colonels Original Recipe er for øvrigt stadig tophemmelig og under lås og slå på vores hovedkontor i Kentucky, USA.
VI LAVER VORES KYLLING
‘THE HARD WAY
Hvad mener vi med det?
Kyllingen du får i vores Buckets og Burgere er ikke lavet på den hurtige eller nemme måde.
Vi håndpanerer selv vores kylling i hver enkelt restaurant. Kyllingen rystet og rullet 10 gange i vores hemmelige blanding af 11 urter og krydderier, og forsigtigt drysstet af. På den måde sikre vi at den helt rigtige mængde panering sidder fast.
Til sidst bliver kyllingestykkerne tilberedt i en trykkoger ved lav temperatur, for at bibeholde den helt perfekte smag og konsistens.
Vi kunne sagtens finde en nemmere måde at tilberede kylling på, men så ville vi aldrig kunne kalde det for KFC.