Persondatapolitik

Sidst opdateret: 08.01.2021

1.0 Indledning

 

1.1 Denne persondatapolitik beskriver, hvordan ISKEN ApS behandler dine personoplysninger.

Som en del af vores forretning har vi enkelte platformer som bruger oplysninger om dig. I dette tilfælde personoplysninger. Dette gør vi for at sikre, at vi kan blive klogere på vores forretning, samt at sikre dig den bedst mulige rådgivning og brugertilpasset information.

Vi træffer alle relevante forholdsregler for at beskytte dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lov.

2.0 Persondatapolitik hos ISKEN ApS

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos ISKEN ApS.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

 

2.1 Oplysninger vi indsamler

ISKEN ApS indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:

– Besøger vores hjemmeside

– Tilmelder dig vores nyhedsbrev

– Tilmeld af KFC Kundeklub

– Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback

 

2.2 Hvilke information indsamler via. KFC Kundeklub på din accept

– Navn (fornavn og efternavn)

– E-mail adresse 

– Telefon nummer

– Køn

– Fødselsdag

 

3.0 Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på kfc.dk er ISKEN ApS, Rådhuspladsen 55, 1550 København V, cvr nr. 15498773

 

4.0 Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse og oplysninger til KFC Kundeklub, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 3 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

 

5.0 Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@kfc.dk.