BUndles for dig og dine kære

bundle for 1!

Bundle for 1 er det optimale valg, hvis man ønsker takeaway for 1 person. Kyllingen som du får med i denne bundle bliver håndpaneret i forretningen du bestiller fra! Kylling med kærlighed!

I denne Bundle får du:
2x Crispy, 1x Kyllingestykke, 1x Cheese Crunch, 1x Stor Pommes & 1x Stor Sodavand.

Bundle for 2!

I er ved at være sultne og kigger derfor efter take away muligheder. Led ikke længere! Bundle for 2 dækker lige jeres behov. Denne bundle giver dig både mad og drikkelse. 

I denne Bundle får du:
6x Hot Wings, 2x Kyllingestykke, 2x Cheese Crunch, 2x Store Pommes, 2x Store Sodavand.

 

Bundle for 3!

Zinger er vores signatur burger. Den har været med på rejsen over en længere periode. Og vores gæster er vilde med den! Udover Zinger får du yderligere Hot Wings med. Hvilket gør denne bundle til den lidt mere spicy version, dog uden at være for stærk. Derudover har du Crispys og valgfri tilbehør. Vi har et bredt tilbehør sortiment som: Pommes, Coleslaw, Kartoffelmos m. Gravy og Majskolbe.

I denne Bundle får du:
3x Zinger Burger, 9x Hot Wings, 6x Crispys & 3x valgfrie tilbehør.

 

Bundle for 4!

Optimale valg for en lidt større gruppe. Vi anbefaler det til en gruppe på 4 personer. Denne bundle giver dig KFC kylling, som er kastet og rystet i vores Original Recipe. Dette er den hemmelige ingrediens bestået af 11 urter og krydderier, som Colonel Sanders for flere årtier siden opfandt. Opskriften bruges stadig i dag i alle KFC i hele verden.

I denne Bundle får du:
4x Colonel Burger, 4x Kyllingestykker, 8x Filet Bites, 4x valgfrie tilbehør.

Take away bundles kan bestilles på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få leveret din KFC Bundle!