Konkurrencebetingelser

Følgende er konkurrencebetingelser på KFC Danmark Facebook-, Instagram profil eller hjemmeside.

Generelt

Konkurrencen afholdes af ISKEN ApS (“KFC Danmark”) CVR.nr. 15498773, Rådhuspladsen 55, 1550 København V, Danmark, hvis den er udsendt fra KFC Danmarks officielle Facebook eller Instagram. Er den udsendt fra en dansk KFC-restaurants Facebook eller Instagram-profil, er det den pågældende restaurant, som er ansvarlig for denne konkurrence. 

Alle henvendelser vedrørende konkurrencer på de sociale medier, som er relateret til KFC Danmark kan dog rettes til info@kfc.dk

Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig disse konkurrencebetingelser.

 

Sådan deltager du

Du skal besvare spørgsmålet i den eller de statusopdateringer eller betalte annoncer, som deles på Facebook/Instagram siden i forbindelse med konkurrencen. Medmindre andet fremgår klart i opslaget, kan du kun deltage i konkurrencen en gang.

Aldersgrænsen er min 15 år, og du skal bo i Danmark. Ansatte hos KFC, deres bureauer, deres husstande eller andre med forbindelse til kampagnen må ikke deltage i konkurrencen.

 

Udtrækning af vindere

Vinderen/vinderne findes ved lodtrækning. Vinderen kontaktes i kommentarsporet der tilhører konkurrencen og ved direkte kontakt på Facebook/Instagram. Vinderen skal efterfølgende sende adresse/e-mail i en privatbesked til KFC. Dette skal ske senest 14 dage efter vinderen er blevet kontaktet. Sker dette ikke, trækkes en ny vinder efter samme princip.

 

Præmier

Præmien som udledes i forbindelse med konkurrencen kan ikke ombyttes til kontanter eller andre produkter.

KFC forbeholder sig retten til i ekstraordinære situationer at udskifte en oplyst præmie med en tilsvarende præmie.

Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, registrerer KFC oplysninger om dig (navn, adresse, e-mail, evt. fødselsdato) til brug for administration af konkurrencen.
KFC videregiver ikke dine oplysninger til 3.part.

Dine oplysninger opbevares, så længe det er nødvendigt, for at opfylde formålene med behandlingen af oplysningerne, herunder for at kunne levere eventuelle præmier til dig og dermed som udgangspunkt indtil konkurrencens afslutning, hvorefter de slettes, medmindre du har givet samtykke til yderligere behandling.

Du har ret til at anmode om at få indsigt i dine personoplysninger, berigtige, slette eller begrænse brugen af oplysningerne samt at gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger. Du kan endvidere anmode om udlevering af de oplysninger, du har givet til KFC.

Har du spørgsmål vedrørende databeskyttelse, kan du rette henvendelse til KFC på e-mail: info@kfc.dk

Hvis du vil klage over KFC behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os på info@kfc.dk. Skulle der opstå uoverensstemmelser mellem dig og KFC, som ikke kan løses mellem jer alene, kan du klage til:


Datatilsynet

Carls Jacobsens Vej 35
2500 Valby

e-mail: dt@datatilsynet.dk
Tlf: 33 19 32 00

www.datatilsynet.dk

Du kan også læse mere om håndtering af dine oplysninger på https://kfc.dk/persondatapolitik/

 

Øvrigt

Konkurrencen kan til enhver tid aflyses og KFC fraskriver sig alt ansvar i den forbindelse. KFC er ikke ansvarlig for tekniske problemer på Facebook eller Instagram. KFC forbeholder sig retten til at publicere, ændre, slette og/eller distribuere de opslag, der laves i forbindelse med konkurrencen. Ved mistanke om snyd har KFC ret til at undersøge forholdet samt udelukke deltagere.

Konkurrencen er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller på anden vis associeret med Facebook eller Instagram. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du konkurrencens betingelser samt Facebooks/Instagrams vilkår og betingelser.

KFC forbeholder sig til enhver tid retten til at tilpasse betingelser og procedurer for konkurrencen.