Gør dig klar til at møde dine nye favoritter! Vores nyeste smagssensationer kombinerer det perfekte mix af smeltende ost, spicy jalapenos og sprødhed i hver bid. Disse nyheder er skabt til dem, der elsker at skrue op for varmen og forkæle deres smagsløg med en uimodståelig kombination af cremet og krydret.

Chili Cheese Zinger Menu

En himmelsk kombination af smeltet chili cheese og Zinger. Sprød og spicy Zinger filet med chili cheese sauce, sprød salat, jalapenos og en skive ost, serveret i en briochebolle.

Chili Cheese Zinger Box

En himmelsk kombination af chili cheese og Zinger. Sprød og spicy Zinger Filet med chili cheese sauce, sprød salat, jalapenos og en skive ost, serveret i en briochebolle. Som en box med 3 Hot Wings®.

Hot & Cheese Bucket

Kun i en begrænset periode: Vores Hot & Cheese Bucket! 16 Hot Wings®, 6 Chili Cheese Bites og 2 tilbehør efter eget valg. Alt hvad dit hjerte begærer.

3 Chili Cheese Bites

Prøv vores Chili Cheese Bites – sprøde og fulde af smag! Disse lækre bidder er fyldt med cremet ost og spicy jalapenos, perfekt til den ultimative forkælelse. En uforlignelig smag som snack eller tilbehør!

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!