Vores Kylling

Smag og oplevelse af mad er et subjektivt emne. Nogle fortrækker maden krydret, mens andre ønsker det lidt stærkere. Det har Kentucky Fried Chicken forsøgt at gøre op med! På verdensplan og lokalt her i Danmark har vi en tilpasset opskrift, som vi mener bør dække smagssanser for enhver kylling fan!

Vi benytter kun 100% neutral kylling i vores friturer. Alle vores kyllingeprodukter på siden her håndpaneres i hver restaurant inden de steges og serveres for vores gæster!
Hos KFC benytter vi 3 velkendte opskrifter til vores kyllinger produkter.

Original Chicken


Også kendt som ’Secret Recipe’. Blev opfundet af stifteren af KFC Colonel Sanders i 1940’erne og har siden været gemt fra offentligheden. Den hemmelige opskrift består af 11 nøje udvalgte urter og krydderier, som giver vores kylling en enestående smag… En original smag!

Crispy Chicken

Kan det være saftigt og crispy på samme tid? Hos KFC kan det! Vores Crispy bliver double paneret, og den milde krydring er samtidig med til at give både den mest crispy og saftigste kyllingeoplevelse i huset. Det perfekte valg for dig der ønsker at dippe!

Hot Chicken

Temperaturen stiger! Vores hotteste opskrift fra KFC med chili krydderi som giver et ekstra kick, uden dog at være for dominerende.

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!