VEGGIE

Original Receipe Veggie
Bestil her

UIMODSTÅELIG VEGGIE

Ventetiden er ovre, og vi kan endelig præsentere KFC Veggie! Vores KFC Veggie Tenders både smager og ligner kylling, selvom det er et 100% vegetarisk produkt. Prøv vores udvalg af KFC Veggie produkter i din nærmeste KFC allerede i dag!

ORIGINAL SMAG

Vores nye KFC Veggie Tenders er paneret i Colonel Sanders’ Original Recipe, med 11 hemmelige urter og krydderier. Opskriften har ikke ændret sig i over 80 år, og er stærkt bevogtet i et pengeskab i KFC’s hovedkvarter i Louisville, Kentucky.

VIDUNDERLIG SMAG

Resultatet: Uimodståeligt smagfulde Veggie Tenders, med aromatiske noter af urter og krydderier – ganske enkelt smagen af KFC! Efter den første bid vil du øjeblikkeligt bemærke, at du får den samme originale smag, som hvis du vælger vores kyllingeprodukter.

VORES UDVALG AF VEGGIE PRODUKTER

VEGGIE TWISTER

En grillet tortilla, der indeholder 2 af vores lækre Veggie tenders. Lavet af de bedste ingredienser og fyldt med smag. Dertil en lækker knasende salat, der giver den perfekte sprødhed, kombineret med saftige tomater, der giver en sødmefuld kontrast. Hele oplevelsen fuldendes med en krydret og lækker peber-mayo.

VEGGIE COLONEL BURGER

Vores Colonel Burger er nu også tilgængelig som Veggie version. I stedet for kylling, indeholder den 2 Veggie Tenders, og dertil en skive cheddar-ost, friske tomater, sprød salat og cremet burgerdressing som alt sammen er placeret i en luftig burgerbolle.

VEGGIE TENDERS

Vores Veggie Tenders fås naturligvis også separat, i mængder af 3 og 6 stk. Ligesom vores Crispys, er de perfekte til at dyppe i din yndlings dip.

MEGET MERE VEGGIE


Vores Veggie strips fås også som en menu med 4 stk. og til de små som Kids Menu med 2 stk.

Vi arbejder på at bringe endnu flere Veggie produkter til menuen i den nærmeste fremtid!

VEGGIE FAQ:

Hvad er KFC Veggie?

Den samme originale smag, vores gæster elsker – nu uden kylling! Vi tilbyder nu et Veggie sortiment hvor alle produkterne indeholder Veggie Tenders: Veggie Colonel Burger, Veggie Twister, (Veggie Chick’n’Share?) og Veggie Kids Menu. 

Vores Veggie Tenders er vegetariske, men indeholder mælk og æg og er derfor ikke veganske. De er lavet på mykoprotein afledt af fermenterede svampe, og paneret i Colonel Sanders Original Recipe, så du får den samme originale oplevelse, du kender og elsker. Vores Veggie produkter tilberedes i samme olie som vores kyllingeprodukter og kan derfor indeholde spor af allergener til stede i disse produkter.

 

Hvad er mykoprotein?

Mycoprotein er et vegetarisk protein afledt af fermenterede svampe, og er dermed 100% plantebaseret.
 

Hvad er vegetarisk og hvad er vegansk?

En vegetarisk livsstil er hovedsageligt baseret på en plantebaseret diæt, ofte suppleret med mælkeprodukter, æg og honning. Indtagelse af kød, fisk, og produkter der kommer herfra undgås. En vegansk livsstil består af en plantebaseret diæt, som ekskluderer alle animalske biprodukter, inklusiv mælkeprodukter, æg, honning og produkter der kommer herfra som f.eks. ost.
 

Er KFC Veggie vegetarisk?

Vores KFC Veggie-opskrift er kødfri. Vores Veggie Tenders består udelukkende af vegetariske produkter, da de er lavet på fermenterede svampe, mælk og æg. Vores Veggie produkter tilberedes i samme olie som vores kyllingeprodukter og kan derfor indeholde spor af allergener til stede i disse produkter.

 

Er KFC Veggie vegansk?

Nej, KFC Veggie er ikke vegansk, men derimod vegetarisk. Det er et kødfrit produkt, der indeholder mælk og æg.

Smager KFC Veggie som KFC?

Vores Veggie Tenders er paneret i vores hemmelige originale KFC opskrift – så du stadig får den originale smag, bare uden kylling.
 

Hvorfor Veggie?

Vi mener at alle der har lyst til at nyde KFC’s unikke smag, skal have mulighed for det. Også dem der ikke spiser kylling, eller bare ikke har lyst til det i momentet.

Egner Veggie produkterne sig til veganere eller vegetarer? 

Vores Veggie produkter indeholder ikke kød, men de indeholder mælk og æg. Vores Veggie produkter tilberedes i samme olie som vores kyllingeprodukter og kan derfor indeholde spor af allergener til stede i disse produkter.

Indeholder Veggie produkterne allergener? Og er de glutenfri?

Vores Veggie Tenders indeholder mælk, æg og hvede. De er derfor ikke glutenfri. Vi kan ikke fortælle vores gæster, hvad der egner sig til en specifik diæt. Til gengæld, er vi meget åbne omkring ingredienserne i alle vores produkter på menuen. Vi sørger for at ernæring og allergen information er hurtigt og nemt at finde, både i vores restauranter og online, så vores gæster kan finde de nødvendige oplysninger før de bestiller. Dog er spormarkering ikke tilgængeligt, krydskontaminering hos vores leverandører og i vores restauranter kan ikke fuldstændigt udelukkes. Vi kan derfor ikke tage noget ansvar i denne henseende. Vi anbefaler at vores gæster altid konsulterer deres læge hvis de har nogle spørgsmål omkring ernæring og derefter beslutter om et produkt egner sig til dem og kan indtages uden tøven.

Hvordan undgår vi krydskontaminering med kød?

Vores KFC Veggie produkter er kødfrie. Vi bruger kun vegetariske produkter baseret på fermenterede svampe, mælk og æg til vores Veggie Tenders. Vores Veggie produkter tilberedes i samme olie som vores kyllingeprodukter og kan derfor indeholde spor af allergener til stede i disse produkter.

Hvilke produkter på jeres menu er vegetariske?

For eksempel: vores milkshakes, cookies, pommes, coleslaw, majs, kartoffelmos uden gravy, burgerboller, KFC Salat med dressing, vores dips og selvfølgelig vores Veggie Tenders.  Vores Veggie produkter tilberedes i samme olie som vores kyllingeprodukter og kan derfor indeholde spor af allergener til stede i disse produkter.

Hvilke produkter på jeres menu er veganske?

For eksempel: vores pommes, burgerboller, majs uden smør, KFC Salat, KFC Salat med Balsamico dressing, 2Hot4U dip, Smokey BBQ dip, ketchup. Disse produkter indeholder ingen animalske produkter. Vores Veggie produkter tilberedes i samme olie som vores kyllingeprodukter og kan derfor indeholde spor af allergener til stede i disse produkter.

 

Bestil på alle vores kanaler

Online bestilling af KFC

Afhent i restauranten når det passer dig bedst. 

KFC Delivery

Benyt vores leveringspartner og få det leveret direkte!